Over ons

Kernactiviteiten

MFinity Bedrijfsovernames is een onafhankelijk adviesbureau voor MKB- ondernemers, gespecialiseerd in bedrijfsovernames. Wij zijn adviseur bij de aan- en verkoop van bedrijven en begeleiden zowel kopers als verkopers bij het totale proces van zoeken naar partijen, onderhandelingen, financiering tot de afronding.


MFinity Interim houdt zich bezig met het verlenen van diensten op het gebied van Interim Controlling / Management en bedrijfseconomische advisering in de breedste zin des woords. Wij zijn gespecialiseerd in het vervullen van de rol van (financiële) sparringpartner voor het MKB tegen een redelijk tarief.

Martien Jansen: Oprichter.

Achtergrond en ervaring:
MFinity (Interim Manager/Controller), Ruwbouw Management (Controller), Voestalpine Polynorm Group (Corporate Controller), Highland Group (Controller), DAMEN Dredging (Assistent Controller). Meer dan 15 jaar relevante werkervaring in zowel nationaal als internationaal georiënteerde ondernemingen, bedrijfseconomische opleiding (SPD Markus Verbeek) en een post HBO Managerial Controlling. 

Daarnaast is hij betrokken geweest bij meerdere overnametrajecten en heeft de opleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging met goed gevolg afgerond.